Gåsamiddag.

Gåsamiddag ägde rum i onsdags, den 8 november. Det var tvåorna som hade denna temakvällen, men vi, treor, hjälpte till med disk, uppläggningar och servering.
Jag fick äran att i tisdags att göra svartsoppan, var väldigt skeptisk till att göra den eftersom svartsoppa görs på gåsblod. Inte det mysigaste men det var inte så farligt. Smakade till och med på färdiglagad svartsoppa. Jag har alltid inbillat mig att det kommer smaka blod. Men det gör det inte, eftersom där är glödd och en massa juliga kryddor, buljong m.m. Så prova det! Dock kommer jag inte smaka kråset som serveras till.
Bilder från gåsamiddagen kommer senare när jag fått tag på dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0