14 december.
Nu i denna veckan har vi julstädning, det betyder att sista öppetdagen var i torsdags, inga fler lunchar denna terminen.
Så nu hoppas vi att ni redan nu har tänk boka in er på våra temakvällar, min temakväll som är grundad på kocken Jamie Oliver, som kommer vara den 11 februari. Sen har vi en till Gourmetafton som är den 15 april. Biljetter till båda börjar säljas nästa termin.
Sen har vi även gästspel på Grand i Helsingborg, som förra årets 3:or också gjorde.
Snart är det även jul, jag kommer göra egna sillar i år, som jag gjorde förra året också, jag har tänkt göra stektinlagd, lök, senap och lergök. Kanske något recept kommer upp. Men vad man måste komma ihåg är att i god tid lägga sillen i salt.
Jag tycker personligen det är mycket godare med egengjord sill än köpesill. Men så är det väl med allt, allt som man gör hemma är bättre än köpt.
Så ta nu och gör så mycket julmat som möjligt hemma i år :)!
Så nu hoppas vi att ni redan nu har tänk boka in er på våra temakvällar, min temakväll som är grundad på kocken Jamie Oliver, som kommer vara den 11 februari. Sen har vi en till Gourmetafton som är den 15 april. Biljetter till båda börjar säljas nästa termin.
Sen har vi även gästspel på Grand i Helsingborg, som förra årets 3:or också gjorde.
Snart är det även jul, jag kommer göra egna sillar i år, som jag gjorde förra året också, jag har tänkt göra stektinlagd, lök, senap och lergök. Kanske något recept kommer upp. Men vad man måste komma ihåg är att i god tid lägga sillen i salt.
Jag tycker personligen det är mycket godare med egengjord sill än köpesill. Men så är det väl med allt, allt som man gör hemma är bättre än köpt.
Så ta nu och gör så mycket julmat som möjligt hemma i år :)!
Kommentarer
Trackback