fisk och skaldjurstemakväll.
Nu har jag fått in bilderna på datorn (hade lite strul med det). men här kommer de;


1/
2/
3/
4/
Menyn såg ut såhär:
(1) Hummerpannacotta.
Dillstekta pilgrimsmusslor med risonepasta och tomatchutney
Krabbfylld bergtunga med sparris, mandelpotatis och vitvinssås
(2) Timjansorbet
(3) Stekt torsk med pumpacreme och pommes Anna (pommes anna finns ej med på bilden)
(4) Desserttallrik: Chokladmousse med blodapelsinglass
Parfait Kair Royal (svartvinbärs parfait)
Creme Brüle med äpple
Antalet gäster var 90, det var kul. Vi fick mycket beröm. Alltid lika kul att höra.
Så om ni vill vara med på några andra temakvällar vi har, kom till oss eller ring och boka din biljett!








1/


2/

3/


4/

Menyn såg ut såhär:
(1) Hummerpannacotta.
Dillstekta pilgrimsmusslor med risonepasta och tomatchutney
Krabbfylld bergtunga med sparris, mandelpotatis och vitvinssås
(2) Timjansorbet
(3) Stekt torsk med pumpacreme och pommes Anna (pommes anna finns ej med på bilden)
(4) Desserttallrik: Chokladmousse med blodapelsinglass
Parfait Kair Royal (svartvinbärs parfait)
Creme Brüle med äpple
Antalet gäster var 90, det var kul. Vi fick mycket beröm. Alltid lika kul att höra.
Så om ni vill vara med på några andra temakvällar vi har, kom till oss eller ring och boka din biljett!
Kommentarer
Trackback