Viltafton 22 oktober.



 Inkokt forell med romsås.

 Enbärsgravad älgfilé med pepparrotscreme och hjortronchutney.

 Halstrad röding med mandelpotatissallad och vinskum.

 Varitation på rådjur med vinbärssky, rotselleripuré och potatischips.

 Hasselpanerad västerbottenost med hjortron.

 Karamelliserad äppelbavaroise med havtornsgele, pannacotta med björnbär och sås.

Lyckad kväll efter mitt tycke, mycket folk. Närmare 90 gäster. Och kändisgäster - Bonde Fredrik var också på vår viltafton.
Nästa temakvällar framöver görs av 2:or och 1:or. 3:ornas nästa temakväll är i vår, gourmetafton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0